communicatie | organisatie | tekstcreatie

Tijdelijk communicatiekracht nodig? Sparkle Communicatie springt bij waar en wanneer nodig. Wanneer we gaan samenwerken haal je een creatieve doener in huis die met je meedenkt over de strategie en aanpak om jouw doelgroep te raken. Binnen en buiten je organisatie. Ik kan in principe voor iedere branche werken, maar ik heb veel ervaring in ICT en specifiek Geo-ICT, in de financiele dienstverlening, bij de overheid (ministerie, provincie) en als vrijwilliger bij culturele instellingen.

communicatie

Communicatie-advies en uitwerking in een compact communicatieplan waar je direct mee verder kan.

Concreet: communicatie-advies implementatie nieuw ict-systeem, interne communicatie in verandertrajecten, huisstijltrajecten.

 

organisatie

Begeleiden en/of uitvoeren van de uitrol en de uitwerking van de communicatie-acties die uit het advies en plan volgen.

Concreet: conceptontwikkeling en realisatie website, online magazine. Organisatie management- en personeelsbijeenkomsten, relatiedagen, workshops.

 

tekstcreatie

Het schrijven en redactie van teksten voor interne en externe nieuwsbrieven, websites en online magazines, intranet. Maken van presentaties en speakernotes.

Concreet: schrijven van artikelen voor interne en externe nieuwsbrieven, online content, ghostwriting voor de directie (column, interne mails, personeelsmedelingen).

 

strippenkaart

Even geen tijd voor het maken van die nieuwsbrief? Om te posten op social media? Te kijken hoe je online middelen het ‘doen’? Of gewoon behoefte om te sparren over een communicatievraag? Neem een strippenkaart!

Concreet: je schakelt mij in wanneer het nodig is, passend bij jouw behoefte en budget. Om de wekelijkse dingetjes te doen en met je mee te denken over dingen die nu spelen en op lange(re) termijn.