Referenties

Ik heb Sandra ervaren als een zeer kundige en creatieve communicatieadviseur. Zij is erg goed in het programmatisch neerzetten van een beeld en concept met creatieve communicatie instrumenten. Ze is ook een echte doener met een hoge productie en weet snel haar weg te vinden in een organisatie. Je kan echt zaken aan haar overlaten. En verder is ze een leuke collega.

Hennie Brands - Ministerie van Economische Zaken & Klimaat (2019)

Sandra is een gedreven en enthousiaste communicatieprofessional, een plezier om mee te werken. Ze weet haar team te stimuleren, gaat zelf aan de slag waar nodig en weet welke expertise ze van derden kan benutten om tot creatieve communicatie producten te komen. Sandra heeft een aantal jaren succesvol het gezicht van Geodan verzorgd. Hierbij speelden ontwikkeling van de website en ons webmagazine vanaf het eerste concept, uitwerken van social media beleid, productie van films en versterking van de interne communicatie een belangrijke rol.

Evert Meijer - Geodan (2015)

Sandra heeft een talent voor het juist en volledig communiceren in een bedrijf zonder oog te verliezen voor gevoeligheden. Bij Arbo Unie heeft Sandra het communicatieplan geschreven en een groot deel van de uitvoering op zich genomen bij de wijzigingen die ik doorvoerde op mijn afdeling. Haar advies heeft mij geholpen de veranderingen zorgvuldig te formuleren en te delen met de medewerkers van mijn afdeling.

Hans Damhuis - Arbo Unie (2015)